Αποτελέσματα Eξοικονομώ 2021-2022

Αποτελέσματα Εξοικονομώ 2021-2022: Έχει ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων για τα διαμερίσματα και τις μονοκατοικίες και έχουν ξεκινήσει και αναρτώνται οι πρώτοι οι σχετικοί πίνακες κατάταξης. Ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022 η υποβολή των δηλώσεων για τα διαμερίσματα και τις μονοκατοικίες και έχουν ξεκινήσει πλέον οι αιτήσεις για τις πολυκατοικίες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-2021 2022

Νέα για το Εξοικονoμώ 2021

Greenbuilding

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο Εξοικονομώ του 2021-2022. Με την ενεργειακή κρίση και το ολοένα και αυξανόμενο κόστος κατασκευής το Εξοικονομώ 2021 - 2022 είναι σωτήριο για πάρα πολλά Νοικοκυριά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Υποβλήθηκαν συνολικά 87.578 αιτήσεις από τις οποίες το σι 40.145 κατατάσσονται ως Καταρχήν επιλέξιμες και οι 47.433 ως επιλαχούσες. Ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκε στο πρόγραμμα εξοικονομώ 2021-2022 είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.


Διαβάστε όλο το άρθρο μας και δείτε το video για τα Αποτελέσματα του Εξοικονομώ 2021.  Αφήστε τα σχόλια και τις ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.


Όπως αναγράφεται και στο site του Υπουργείου Ενέργειας η συμμετοχή στο πρόγραμμα ειναι πολύ μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα προγράμματα των προηγούμενων ετών. Το πρόγραμμα θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση των αερίων ρύπων του θερμοκηπίου βοηθώντας παράλληλα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Τα ευάλωτα νοικοκυριά συμμετέχουν με 20,8% συμμετοχή και 8256 αιτήσεις. Τα ευάλωτα νοικοκυρια είναι η χαμηλότερη εισοδηματική κατηγορία με ατομικό εισόδημα 5.000€ και οικογενειακό εισοδημα 10.000€. Για πρώτη φορά σε αυτό το πρόγραμμα υπάρχει μία ξεχωριστή ενότητας ξεχωριστός προϋπολογισμός 100 εκατομμύρια μόνο για τα ευάλωτα νοικοκυριά ο οποίος θα αυξηθεί και 20 εκατομμύρια μελλοντικά φτάνοντας ένα ποσό 120 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό θα γίνει μέσω κεφαλαίων που δεν δεσμεύτηκαν από διάφορες περιφερειακές ενότητες της χώρας και θα να κατανεμηθούν σε αυτή την κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση των αιτήσεων των πολυκατοικιών αναμένεται να επιτευχθεί και ο στόχος ένταξης 50 χιλιάδων νοικοκυριών στο πρόγραμμα. Ο προϋπολογισμός από τις πολυκατοικίες που δεν θα δεσμευτεί θα διατεθεί στις επιτυχούσες αιτήσεις. Αυτά είναι σε πρώτη φάση η ενημέρωση που δίνει το Υπουργείο ενώ σε μελλοντική ανακοίνωση θα ανακοινώσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία την μεταβίβαση των αιτήσεων στην επόμενη φάση δηλαδή στη φάση πλέον που θα μπορούν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες οι επόμενες όπως ορίζει το πρόγραμμα.

Η επομένη φάση θα ειναι η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου ΗΤΚ, όπου οι δικαιούχοι θα πρέπει να εντάξουν στο σύστημα την ταυτότητα της κατοικίας τους.

Υπηρεσίες Εξοικονομώ

Τεχνική Εταιρεία Εξοικονομώ 2021 στην Αθήνα

Εξοικονομώ 2021 και ενεργειακή αναβάθμιση με επιδότηση έως 75%. Όπως και τα προηγούμενα προγράμματα Εξοικονομώ έτσι και το Εξοικονομώ 2021 επιδοτεί την ενεργειακή αναβάθμιση για κατοικίες - σπίτια μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

Εμείς στην Greenbuilding αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και το σύνολο των εργασιών του προγράμματος Εξοικονομώ 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θερμομόνωση με την Greenbuilding

•Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί του γραφείου μας αναλαμβάνουν την λεπτομερή μελέτη για την θερμομόνωση του ακινήτου σας.
•Γίνεται πλήρης καταγραφή και αποτύπωση του χώρου, εκπονείται η σχετική μελέτη και προτείνεται η βέλτιστη λύση.
•Εξειδικευμένοι τεχνίτες υλοποιούν την μελέτη που έχουν εκπονήσει οι μηχανικοί μας.
•Όλες οι εργασίες που γίνονται επιβλέπονται από τους εργοδηγούς της Greenbuilding.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγκατάσταση θέρμανσης

•Στην Greenbuilding έχουμε μεγάλη εμπειρία σε συστήματα θέρμανσης.
•Η Greenbuilding θα εγκαταστήσει το σωστό σύστημα για το σπίτι, την οικογένειά σας και τον τρόπο ζωής σας. Εγκαταστάσεις Θέρμανσης στην Αττική.
•Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε να επιλέξτε σωστά την εγκατάσταση θέρμανσης του σπιτιού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμπληρώστε την Φόρμα του Εξοικονομώ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.