Προϊόντα - Mixer heat exchanger

Αγορά στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Greenbuilding και της Fluitec. Σε ένα ακόμα προϊόν συνεργαζόμαστε με τον με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο σε συστήματα ανάμειξης με εναλλαγή θερμότητας. Η Fluitec εκτός από τα static mixer κατασκευάζει εδώ και πολλές δεκαετίες και τα συγκεκριμένα προϊόντα, Τα συστήματα μίξερ heat exchanger τα οποία εγκαθιστούμε έχουν εφαρμογές σε πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Το μίξερ εναλλάκτης θερμότητας της Fluitec είναι ένας συνδυασμός static μίξερ με εναλλάκτη θερμότητας. Είναι ιδανικός σε εφαρμογές στις οποίες θέλουμε να πετύχουμε ανάμειξη και μεταφορά θερμότητας

 

Κατασκευή mixer εναλλάκτη θερμότητας

 

Το συγκεκριμένο mixer φτιάχνεται με την προσθήκη στοιχείων ανάμειξης στις εσωτερικές σωλήνες ενός εναλλάκτη θερμότητας. Αυξάνοντας την επιφάνεια εναλλαγής θερμότητας μπορούμε να πετύχουμε επιθυμητά στοιχεία σε πάρα πολλές εφαρμογές

Οι στατικοί αναμίκτες που χρησιμοποιούνται βελτιστοποιούν την θερμική ανταλλαγή του εναλλάκτη.

 

μεταφορά θερμότητας σε εναλλάκτη θερμότητας
Heat transfer efficiency of various heat exchangers

 

Με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών υπολογισμού όπως 3D cad και cfd computational fluid dynamics νέες εφαρμογές και ιδέες μπορούν να βρουν εφαρμογή.

Εφαρμογές Mixer heat exchanger

 

Το συγκεκριμένο Mixer heat exchanger μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικές παραγωγές και εφαρμογές όπως οι παρακάτω:

Παραγωγή πάνελ και προετοιμασία αφρού με πολυόλες και ισοκυάνιο

Παραγωγή τροφίμων σε εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης

Αντίδραση σε εφαρμογές πολυμερισμού

Αντιδράσεις με προσθήκη θερμότητας σε παχύρρευστα υλικά

Προ-ανάμειξη και έναρξη αντίδρασης σε χημικές βιομηχανίες

Παραγωγή βιοντίζελ

Προθέρμανση παχύρρευστων υλικών με ατμό σε υψηλές πιέσεις

Επεξεργασία αποβλήτων

 

Mixer-heat-exchanger

Κατασκευη Mixer heat exchanger

 

Οι λύσεις που δίδονται είναι πάντα custom made. Οι Εναλλάκτες αυτοί κατασκευάζονται πάντα μετά από ειδικό σχεδιασμό και ανάλογα με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Άλλοι εναλλάκτες πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από ειδικά αντιδιαβρωτικά υλικά, άλλοι θα πρέπει να είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με την νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές για Τρόφιμα και Φάρμακα, άλλοι πάλι θα πρέπει να είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν τεράστιες πιέσεις όπως σε Πλαστικά και Πολυμερή.

Καμία λύση δεν είναι προκατασκευασμένη και όλα φτιάχνονται πάντα με βάση τις απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν. Ένας μέσος χρόνος παράδοσης για τον συγκεκριμένο  εξοπλισμό είναι περίπου 6 με 10 εβδομάδες ανάλογα με την πολυπλοκότητα των υλικών κατασκευής.

Προσφορά – Αγορά εναλλάκτη

 

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε μία τέτοια αναβάθμιση στη γραμμή της παραγωγής σας εγκαθιστώντας ένα τέτοιο μίξερ δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

Εάν δεν γνωρίζετε στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά αλλά και ιδιότητες των υλικών παραγωγής μπορούμε σε συνεργασία  με την Fluitec να σας βοηθήσουμε. Από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη που έχουμε αλλά και τα προϊόντα τα οποία έχουμε υλοποιήσει σε βάθος τον μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για το εργοστάσιο σας.

Μετά την παγιοποίηση τον ροών των υλικών και των βασικών ιδιοτήτων τους μπορούμε να μελετήσουμε και να κατασκευάσουμε το συγκεκριμένο εναλλάκτη.

Ακολουθεί η προσφορά με σχεδιάγραμμα και τεχνικές προδιαγραφές και τέλος από κοινού να συμφωνήσουμε στους χρόνους παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.