Ενεργειακή Επιθεώρηση για οικονομία και άνεση

Μια σωστή αποτύπωση με Ενεργειακή Επιθεώρηση και αξιολόγηση της ενέργειας που καταναλώνετε στο σπίτι σας μπορεί να είναι όχι απλά πολύτιμη, αλλά μοναδική.

Στην Greenbuilding προσφέρουμε υπηρεσίες Ενεργειακής Επιθεώρησης για τις κατοικίες με σκοπό τον καθορισμό του βέλτιστου τρόπου λειτουργίας του σπιτιού σας. Δηλαδή πόση ενέργεια πρέπει να καταναλώνεται στο σπίτι αλλά και πόση ενέργεια μπορείτε να εξοικονομήσετε.

Ενεργειακή επιθεώρηση - Οφέλη.

Ο έλεγχος και η Ενεργειακή Επιθεώρηση της Greenbuilding στην πραγματικότητα, μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα μειώνοντας αισθητά τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Ένα παλιό σπίτι ή ένα σπίτι που δεν είναι σωστά κατασκευασμένο σπαταλά πολύτιμη ενέργεια και χρήματα. Ακόμα χειρότερα, οι συνθήκες διαβιώσεις στο σπίτι δεν είναι οι επιθυμητές και συχνά οι ένοικοι παραπονούνται ότι κάνει κρύο και ξοδεύουν πολλά για την θέρμανση τον χειμώνα, αλλά και για ανυπόφορη ζέστη το καλοκαίρι.

Σε ένα τυπικό Ελληνικό σπίτι, η θέρμανση, ο κλιματισμός και το ζεστό νερό αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσης ενέργειας. Κάνοντας με την εταιρεία μας έναν ενεργειακό έλεγχο – Ενεργειακή Επιθεώρηση μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Θα εντοπίσουμε τα σημεία εκείνα όπου χρειάζονται βελτίωση στο δικό σας σπίτι και θα δώσουμε λύσεις άμεσα. Με έναν από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές του γραφείου μας , μπορείτε να λάβετε τις βέλτιστες συστάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και επίλυση μιας σειράς ζητημάτων ενεργειακής απόδοσης.

Οι Μηχανικοί – ενεργειακοί επιθεωρητές του γραφείου μας είναι πιστοποιημένοι από το αρμόδιο Υπουργείο και το Τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδος. Στόχος της Ενεργειακής Επιθεώρησης είναι να βελτιωθεί η ενεργειακοί απόδοση του σπιτιού με τρόπους και επιστημονικές μεθόδους που τεκμηριώνουν την οποιαδήποτε εργασία ενεργειακής αναβάθμισης.

Ένας ενεργειακός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα εντοπίζοντας τα τρωτά σημεία του σπιτιού και εν συνεχεία επιδιορθώνοντας τα. Η Greenbuilding με τους πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές της, έχει όλη την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για την αξιολόγηση και ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας.

Eπιθεώρηση με την Greenbuilding.

Στην Greenbuilding με την ενεργειακή επιθεώρηση προσδιορίζουμε τα ζητήματα ενεργειακής απόδοσης στο σπίτι, κατά σειρά προτεραιότητας. Πράγματι, ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι λειτουργεί καλύτερα, παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Κατά την διάρκεια της ενεργειακής επιθεώρησης αξιολογούμε:

  1. Μηχανολογικό εξοπλισμό, την αξιοπιστία και τον βαθμό απόδοσης του.
  2. Την κατανάλωση ενεργείας και το προφίλ της κατανάλωσης.
  3. Ελέγχουμε τον τρόπο κατασκευής του κτιρίου.
  4. Ελέγχουμε τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, την παλαιότητα και την ορθότητα της κατασκευής.
  5. Εκπονούμε μια μελέτη με στόχο την ελαχιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης.
  6. Εντοπίζουμε τα προβλήματα με σκοπό την επίλυση τους.
  7. Αναλύουμε τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας προκειμένου να προτείνουμε τρόπους βελτίωσης.
  8. Τα πορίσματα της ενεργειακής επιθεώρησης και του ενεργειακού ελέγχου θα θέσουν τη βάση για μια σωστή κατασκευή με εξοικονόμησης ενέργειας.
  9. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη λύση που υπάρχει στην αγορά.

Θέλω Προσφορά για Ενεργειακή Επιθεώρηση

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.