Σύμβουλος έργου για το Εξοικονομώ

Σύμβουλος έργου για τα Προγράμματα Εξοικονομώ 2021 και 2023 με την Greenbuilding. Σας παρέχουμε Υπηρεσίες Σύμβουλου έργου για το σπίτι σας, είτε σαν ξεχωριστή υπηρεσία είτε ως μέρος μιας ολοκληρωμένης ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας μέσω του Εξοικονομώ Αυτονομώ.

Σε οποιοδήποτε από τα δύο σενάρια, ο ενδελεχής Σχεδιασμός της Greenbuilding είναι αυτός που διασφαλίζει την εξειδικευμένη κατασκευή, ένα απαραίτητο συστατικό για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Σε συνεργασία με τον Ιδιοκτήτη του Διαμερίσματος, της Μονοκατοικίας, τον Εκπρόσωπο της Πολυκατοικίας, οι ειδικοί της Greenbuilding θα αναλάβουν το δικό σας έργο. Η σωστή κατασκευή και ολοκλήρωση ενός Εξοικονομώ 2021,  Εξοικονομώ 203 και ιδιαίτερα του Εξοικονομώ Ανακαινίζω για Νέους δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί βαθιά γνώση του προγράμματος και των διατάξεων, κάτι που τις περισσότερες φορές ο ιδιοκτήτης δεν κατέχει ή δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί.

Σύμβουλος έργου Εξοικονομώ

Στην Greenbuilding η ποιότητα των υπηρεσιών Μηχανικού είναι μία από τις σημαντικότερες δουλειές που μπορούμε και κάνουμε σωστά. Η ποιότητα διακρίνει όλες τις υπηρεσίες μας. Εκπαιδεύουμε τους Μηχανικούς μας για ένα άριστο αποτέλεσμα στο Εξοικονομώ, σύμφωνα με τα κριτήρια ποιότητας και τις απαιτήσεις της Greenbuilding.

Ορίζεται ένας Μηχανικός Σύμβουλος Έργου για το κάθε έργο Εξοικονομώ.

Σαν σύμβουλος έργου εμείς στην Greenbuilding απέναντι σε εσάς αναλαμβάνουμε υποχρεώσεις που ορίζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και δεν είναι άλλες από:

  • Την ενημέρωση του δικαιούχου του ωφελούμενου για διάφορα μηνύματα τα οποία έρχονται από το Υπουργείο
  • Καταχώρηση και αναλυτική περιγραφή των παρεμβάσεων
  • Επισύναψη δικαιολογητικών και σωστή συμπλήρωση των παραστατικών και δαπανών για το κλείσιμο του έργου

Η αμοιβή του συμβούλου έργο συμφωνείτε κατόπιν επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη και έχει να κάνει με τον τύπο του ακινήτου αν είναι διαμέρισμα είναι μονοκατοικία ή αν είναι πολυκατοικία αλλά και με την πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου έργου. Μέρος των αμοιβών αυτών επιδοτούνται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ αυτό όπως ανακοινώνει και το Υπουργείο Ενέργειας για το εκάστοτε Πρόγραμμα.

Αν θέλετε να μάθετε για τις Υπηρεσίες Επίβλεψης και κατασκευής εργασιών της Greenbuilding τότε δείτε την αντίστοιχη Υπηρεσία μας.

Υπηρεσίες Συμβουλου Έργου

Η Greenbuilding είναι σε θέση να τρέξει αποτελεσματικότερα  το έργο λόγω της μεγάλης εμπειριας στο πρόγραμμα.

Το έργο κινείται από τον σωστό Συνεργάτη.

Ενεργούμε εκ μέρους του πελάτη και μαζί με αυτόν για μια ποιοτικότερη κατασκευή και την επίτευξη των στόχων του Προγράμματος Εξοικονομώ. Η Υπηρεσία του Συμβούλου Έργου ειναι πολύ σημαντική στην ολοκλήρωση των εργασιών.

ενεργειακό πιστοποιητικό παράβολο

Σύμβουλος έργου για το Εξοικονομώ

Αφήστε τα στοιχεία σας ή περάστε από το γραφείο μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.