Σύμβουλος έργου για το Εξοικονομώ

Σύμβουλος έργου για τα Προγράμματα Εξοικονομώ 2021 και 2023 με την Greenbuilding.

Σας παρέχουμε Υπηρεσίες Σύμβουλου έργου για το σπίτι σας, είτε σαν:

  • ξεχωριστή υπηρεσία είτε
  • ως μέρος μιας ολοκληρωμένης ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας μέσω των Προγραμμάτων Εξοικονομώ.

Σε οποιοδήποτε από τα δύο σενάρια, ο ενδελεχής Σχεδιασμός της Greenbuilding είναι αυτός που διασφαλίζει την εξειδικευμένη κατασκευή, ένα απαραίτητο συστατικό για ένα σωστό αποτέλεσμα.  Σε συνεργασία με τον Ιδιοκτήτη του Διαμερίσματος ή της Μονοκατοικίας οι ειδικοί της Greenbuilding θα αναλάβουν το δικό σας έργο.

Η σωστή κατασκευή και ολοκλήρωση ενός Εξοικονομώ 2021,  Εξοικονομώ 2023 και ιδιαίτερα του Εξοικονομώ Ανακαινίζω για Νέους δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί βαθιά γνώση του προγράμματος και της νομοθεσίας και των διατάξεων, κάτι που τις περισσότερες φορές ο ιδιοκτήτης δεν κατέχει ή δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθεί.

 

 

Εκτός από αυτό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπειρία και η γνώση των υλικών. Εμείς στην Greenbuilding σας βοηθούμε να επιλέξτε τα κατάλληλα υλικά, την κατάλληλη μεθοδολογία έτσι ώστε να φτιάξετε το σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Ο σύμβουλος της Greenbuilding θα σας καθοδηγήσει για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας. Εμείς αναλαμβάνουμε το σύνολο των εργασιών των Εξοικονομώ σε συνδυασμό και με την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.

Σύμβουλος έργου Εξοικονομώ

Στην Greenbuilding η ποιότητα των υπηρεσιών Μηχανικού είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε και κάνουμε σωστά. Εκπαιδεύουμε τους Μηχανικούς μας για ένα άριστο αποτέλεσμα στα Προγράμματα Εξοικονομώ, σύμφωνα με τα κριτήρια ποιότητας και τις απαιτήσεις της Greenbuilding.

Ορίζεται ένας Μηχανικός Σύμβουλος Έργου για το κάθε έργο Εξοικονομώ.

Σαν Σύμβουλος Έργου εμείς στην Greenbuilding απέναντι σε εσάς αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις που ορίζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Οι απαιτήσεις αυτές ορίζονται από τον εκάστοτε οδηγό του Προγράμματος. Ενδεικτικά :

  • Την ενημέρωση του δικαιούχου του ωφελούμενου για διάφορα μηνύματα τα οποία έρχονται από το Υπουργείο
  • Καταχώρηση και αναλυτική περιγραφή των παρεμβάσεων
  • Την καταχώρηση των στοιχείων της αίτησης μέχρι και την ολοκλήρωση της στο Πληροφοριακό Σύστημα του Προγράμματος
  • Επισύναψη δικαιολογητικών και σωστή συμπλήρωση των παραστατικών και δαπανών για το κλείσιμο του έργου

Η αμοιβή του συμβούλου έργου συμφωνείτε κατόπιν επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη και έχει να κάνει με τον τύπο του ακινήτου αν είναι διαμέρισμα είναι μονοκατοικία ή αν είναι πολυκατοικία αλλά και με την πολυπλοκότητα του συγκεκριμένου έργου.

Μέρος των αμοιβών αυτών επιδοτούνται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ αυτό όπως ανακοινώνει και το Υπουργείο Ενέργειας για το εκάστοτε Πρόγραμμα.

Αν θέλετε να μάθετε για τις Υπηρεσίες Επίβλεψης και κατασκευής εργασιών της Greenbuilding τότε δείτε την αντίστοιχη Υπηρεσία μας.

Υπηρεσίες Συμβουλου Έργου

Η Greenbuilding είναι σε θέση να τρέξει αποτελεσματικότερα  το έργο λόγω της μεγάλης εμπειριας στο πρόγραμμα.

Το έργο κινείται από τον σωστό Συνεργάτη.

Ενεργούμε εκ μέρους του πελάτη και μαζί με αυτόν για μια ποιοτικότερη κατασκευή και την επίτευξη των στόχων του Προγράμματος Εξοικονομώ. Η Υπηρεσία του Συμβούλου Έργου ειναι πολύ σημαντική στην ολοκλήρωση των εργασιών.

ενεργειακό πιστοποιητικό παράβολο

Σύμβουλος έργου για το Εξοικονομώ

Αφήστε τα στοιχεία σας ή περάστε από το γραφείο μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.