προϊόντα

Καλύμματα Ηλιακών Θερμοσιφώνων Greenbuilding καλύμματα για Ηλιακούς θερμοσίφωνες

Καλύμματα Ηλιακών Θερμοσιφώνων για όλες τις διαστάσεις.

Καλύμματα Ηλιακών Θερμοσιφώνων: Οι περισσότεροι ηλιακοί θερμοσίφωνες παράγουν περίπου διπλάσια θερμότητα στη μέση του καλοκαιριού, από ότι στα μέσα του χειμώνα. Οι μεγαλύτερες ημέρες του καλοκαιριού, η υψηλότερη πορεία του ήλιου, οι υψηλότερες θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και το πιο έντονο φως κάνουν τις συνθήκες ιδανικές για την παραγωγή ζεστού νερού.

Η αφθονία ζεστού νερού είναι ευπρόσδεκτη, η υπερθέρμανση όμως του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι πρόβλημα. Έτσι σε μέρες με έντονη ηλιοφάνεια άλλα με χαμηλή απαίτηση σε νερό η θερμοκρασία του κυκλώματος του ηλιακού μπορεί και μπορεί να ανέβει πολύ.

Το διάλυμα γλυκόλης του ηλιακού που προστατεύει από τον παγετό τον ηλιακό μπορεί να βράσει. Εάν το διάλυμα γίνει πολύ ζεστό, τότε τα ασφαλιστικά του συστήματος εκτονώνονται και θα πρέπει να καλέσετε τον τεχνικό ή να ξαναγεμίσετε το σύστημα. Τα Καλύμματα Ηλιακών Θερμοσιφώνων μπορούν να προστατεύσουν τον ηλιακό σας.

Καλύμματα Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Τα καλύμματα των ηλιακών προστατεύουν το σύστημα από την υπερθέρμανση. Απλά θυμηθείτε πόσες φορές καλέσατε τον τεχνικό να έρθει να δει το ηλιακό, ύστερα από τις διακοπές του καλοκαιριού.

Όταν ο ηλιακός θερμοσίφωνας δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το νερό που συσσωρεύεται στο μπόιλερ φθάνει περίπου την θερμοκρασία βρασμού, με αποτέλεσμα την φθορά του καθώς και του δικτύου ύδρευσης του χώρου που είναι εγκατεστημένος. Τα ειδικά καλύμματα μειώνουν αισθητά την θερμοκρασία που αναπτύσσεται.

Στην Greenbuilding σε κάθε έργο που αφορά εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, προμηθεύουμε και τα καλύμματα του συλλέκτη. Η χρήση των καλυμμάτων σαν μέτρο συντήρησης, προστατεύει τον ηλιακό και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εξοπλισμού

Καλύμματα Ηλιακών – Αγορά.

Τα καλύμματα για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες που χρησιμοποιούμε έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Είναι φτιαγμένα από υλικό με άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες και είναι πολύ ανθεκτικά στην βροχή και την υγρασία. Είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν από χαμηλές έως πολύ υψηλές θερμοκρασίες  έως 110 °C. Δεν είναι πυράντοχα και δεν θα πρέπει να εκτίθενται σε περιβάλλον με γυμνές φλόγες