Προϊόντα - Static mixer - στατικοί ανάμεικτες

Αγορά static mixer στην Ελλάδα με την συνεργασία Greenbuilding & Fluitec. Η συνεργασία μας με τη Fluitec Ελβετίας προσφέρει την καλύτερη λύση για συστήματα ανάμιξης σε βιομηχανικές εφαρμογές αλλά και σε εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας στην βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων, βιοκαυσίμων στον τομέα παραγωγής αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος.

static mixer

Οι στατικοί αναμίκτες ή αλλιώς static mixers της Fluitec προσφέρουν την ιδανική λύση για συστήματα αναμίξεις με τη σφραγίδα του κορυφαίου κατασκευαστή.

Αγοράζοντας static mixers από την Greenbuilding κερδίζετε σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας στην παραγωγική διαδικασία και βελτιστοποίησης της παραγωγής σας.

Τα υλικά είναι όλα πιστοποιημένα και οι λύσεις είναι πάντα custom-made ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε έργου. Τα static mixers της Fluitec είναι πιστοποιημένα για εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και στη βιομηχανία φαρμάκων.

στατικός αναμίκτης

Τι ειναι τα static mixer;

Τα static mixer ή στατικοί ανάμεικτες είναι συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν την κινητική ενέργεια των ρευστών για να τα πετύχουν την ανάμιξη συνήθως ρευστών. Χρησιμοποιούνται οι αντλίες οι οποίες κινούν τα ρευστά και στέλνουν τα υλικά να περάσουν μέσα από τον μέσα στο στατικό ανάμεικτη/static mixer. Εκεί γίνεται και και η προ-ανάμειξη, η ανάμειξη αλλά και η ομογενοποίηση των υλικών.

Τα static mixer ειναι εξοπλισμός που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και δεν χαλάει εύκολα μιας και δεν έχει κινούμενα μέρη. Η συντήρηση και η φθορά είναι αμελητέα, απαιτείται μόνο ένας σχετικά μικρός χώρος για την εγκατάσταση του. Με την εγκατάσταση του ο εξοπλισμός είναι έτοιμος για λειτουργία σε ένα ευρύ φάσμα παραγωγικών διαδικασιών.

Οι στατικοί αναμεικτήρες είναι σήμερα μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για συνεχείς παράγωγες, αλλά και παραγωγές σε παρτίδες.

Στατικός αναμίκτης χρήσεις.

Οι αναμικτήρες Fluitec είναι ιδανικοί για τις ακόλουθες εφαρμογές:

Ανάμιξη αντλήσιμων υγρών

Διασπορά και γαλακτωματοποίηση συστατικών που τυπικά είναι αδιάλυτα μεταξύ τους

Ανάμιξη αντιδρώντων υγρών

Ανάμιξη και ομογενοποίηση πολυμερών σε τήξη

Ανάμιξη αερίου και υγρού

Ανάμιξη αερίων

Ανάμειξη με μεταφορά θερμότητας ιξωδών υγρών

Οι διαφορετικές γεωμετρίες του στατικού αναμίκτη χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ενός ομοιογενούς μίγματος. Ο σχεδιασμος και η επιλογή της γεωμετρίας του static mixer καθορίζεται από τον αριθμό Reynolds και τις ιδιότητες των ρευστών που πρόκειται να αναμιχθούν.

Οι διαδικασίες ανάμιξης που λαμβάνουν χώρα στους αναμικτήρες Fluitec είναι καθορισμένες, αναπαραγώγιμες και βελτιστοποιημένες. Η υψηλή παραγωγικότητά τους και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στην επένδυση κεφαλαίου όσο και στο λειτουργικό κόστος.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μπορούν να σχεδιαστούν αξιόπιστα με βάση τη μακρόχρονη εμπειρία και τα αποτελέσματα των πιλοτικών δοκιμών.

Έρευνα αγοράς static mixer

 

Η επιλογή του στατικού γίνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας. Κάντε μία σύντομη περιγραφή της δικιάς σας παραγωγικής διαδικασίας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση στην παραγωγή σας. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ένας τυπικός χρόνος παράδοσης είναι από 5 έως 8 εβδομάδες ανάλογα με την πολυπλοκότητα και την ιδιαιτερότητα των υλικών κατασκευές.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.