Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης

Με την αξιοπιστία της Greenbuilding. 

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Έκδοσης του ενεργειακού πιστοποιητικού.
  • Παραδίδουμε μια ολοκληρωμένη έκθεση που περιλαμβάνει συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας.
  • Μπορεί να υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα και για να κλείσετε τον ενεργειακό έλεγχο του σπιτιού σας.
  • Είμαστε διαθέσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα για τις ανάγκες έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του ακινήτου σας.
  • Ραντεβού διαθέσιμα τα πρωινά, τα απογεύματα και νωρίς το βράδυ. 

1. Ενημέρωση

Καλέστε μας να σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τη διαδικασία έκδοσης του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.

Στην Greenbuilding μπορείτε να ενημερωθείτε και να λάβετε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την δική σας ιδιοκτησία.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης στην Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.

2. Ενεργειακό πιστοποιητικό – Δικαιολογητικά

Σας βοηθούμε έτσι ώστε να συλλέξετε, με την καθοδήγησή μας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που δεν τα έχετε μπορούμε να βγάλουμε εμείς για λογαριασμό σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα βασικότερα : Συμβόλαιο ιδιοκτησίας, Οικοδομική άδεια, Τακτοποιήσεις Αυθαίρετου (εάν έχουν γίνει) , Έντυπο Κτηματολόγιο, Κάτοψη ορόφου, Φύλλο ελέγχου καυστήρα.

3. Μελέτη – Ενεργειακή Επιθεώρηση.

Ο μηχανικοί μας – ενεργειακοί επιθεωρητές Α’,Β’ και Γ’ τάξης πραγματοποιούν τις απαραίτητες μετρήσεις στο χώρο σας.

Παραλαμβάνουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εκπονούμε την μελέτη για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.

4. Παράδοση

Σας παραδίδουμε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης θεωρημένο και επικυρωμένο από το γραφείο μας και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Αξιοπιστία στην έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης,

με τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές της Greenbuilding

 

  • Αναβαθμίστε το σπίτι σας
  • Προσελκύστε ποιοτικότερους ενοικιαστές
  • Εξοικονομήστε ενέργεια
  • Αυξήστε την εμπορική αξία του σπιτιού σας

Τι λένε οι Πελάτες μας για τις Υπηρεσίες μας

Διαπίστωσα τις εξαιρετικές τεχνικές και νομικές δεξιότητες της Greenbuilding, όταν χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες της εταιρείας για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.

Ευστάθιος Μαθιός

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Η επικοινωνία και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και στις δύο περιπτώσεις που χρειάστηκα ενεργειακό πιστοποιητικό στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Σοφία Τασσούλα

Μοναδική συνεργασία με μια αξιόλογη τεχνική εταιρεία.

Κώστας Παπαλέξης

Οφέλη από την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού

Όλοι σχεδόν γνωρίζετε ότι το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης απαιτείται σε ενοικιάσεις,  σε πωλήσεις κτιρίων ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων και για την υπαγωγή στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ Οίκον. Επισης το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης αναγράφεται βάση του Νόμου 4342 στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Ωφεληθείτε με την έκδοση ενός αξιόπιστου ενεργειακού πιστοποιητικού

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακίνητων αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα με την επιλογή ενός σωστού ενοικιαστή. Όλοι οι ιδιοκτήτες ψάχνουν ενοικιαστές που θα καταβάλλουν το ενοίκιο στην ώρα τους, που θα φροντίζουν το ακίνητο και θα είναι συνεργάσιμοι. Αυτοί οι ενοικιαστές συνήθως είναι και εκείνοι που μένουν σε ένα σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εν ολίγοις, οι ιδιοκτήτες προτιμούν ενοικιαστές που είναι σοβαροί,  σκέφτονται μακροπρόθεσμα αλλά και που ενδιαφέρονται ένα ποιοτικό ακίνητο. Ένας τέτοιος ενοικιαστής πολλές φόρες αντιμετωπίζεται ευνοϊκά και κερδίζει και έκπτωση στο ενοίκιο.

Για να προσελκύσετε τους καλύτερους ενοικιαστές ίσως και αγοραστές, θα πρέπει να έχετε ένα αξιόπιστο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Όταν λέμε αξιόπιστο εννοούμε ένα ενεργειακό πιστοποιητικό που έχει μελετηθεί και εκδοθεί από εγκεκριμένους ενεργειακούς επιθεωρητές.

O πελάτης που νοιάζεται για την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού είναι ο τύπος του ενοικιαστή που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θέλουν να προσελκύσουν. Ένας μισθωτής που ρωτάει και εξετάζει την ενεργειακή κλάση του σπιτιού δείχνει ενδιαφέρεται μακροπρόθεσμα για τα πάγια μηνιαία κόστη και τους λογαριασμούς.

Έτσι λοιπόν, αν ένα σπίτι έχει μια καλή ενεργειακή κλάση βάση του ΠΕΑ, θα ήταν κάλο να δείξετε στον ενοικιαστή.

Καλέστε μας σήμερα! στο 210-6209258