Εξοικονομώ Αυτονομώ & Greenbuilding

Εξοικονομώ Αυτονομώ για ενεργειακή αναβάθμιση και smart home

Εξοικονομώ-Αυτονομώ στην Αττική

  • Αναλαμβάνουμε το δικό σας σπίτι.
  • Αναλαμβάνουμε το σύνολο εργασιών του προγράμματος
  • Οι μηχανικοί μας επιβλέπουν τις εργασίες σε όλες τις φάσεις της κατασκευής του σπιτιού σας.
  • Παραδίδουμε το έργο με όλα τα πιστοποιητικά.
  • Σας εκπαιδεύουμε για την σωστή χρήση του εξοπλισμού.

Δείτε το σχετικό Video

Συμπληρώστε την φόρμα Ενδιαφέροντος

για να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα.

Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης

Εμείς σαν Greenbuilding αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή του δικού σας σπιτιού με το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ. Μελετάμε, ελέγχουμε και σχεδιάζουμε τις αλλαγές του σπιτιού και υλοποιούμε την κατασκευή μόλις αυτή εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Επιδοτείται η ενεργειακή αναβάθμιση σε κατοικίες.
Το πρόγραμμα επιδοτεί εργασίες θερμομόνωσης, αντικατάστασης κουφωμάτων, θέρμανσης και κλιματισμού, συστημάτων παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για το σπίτι καθώς και συστημάτων σκίασης.

Κουφώματα

Πιο συγκεκριμένα επιδοτούνται οι εργασίες για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα κουφώματα ενεργειακά με διπλά τζάμια. Τα κουφώματα μπορεί να είναι ξύλινα, PVC ή αλουμινίου. Επιδοτούνται και η αντικατάσταση σε ρολά και παντζούρια αλλά και η αντικατάσταση μόνο σε στα τζάμια.

Θέρμανση – Κλιματισμός

Το Εξοικονομώ-Αυτονομώ θα επιδοτήσει την αντικατάσταση του παλιού συστήματος θέρμανσης με νέο σύστημα υγραερίου, φυσικού αερίου, λέβητα πετρελαίου συμπυκνώσεως, αντλία θερμότητας, ξυλολέβητα και ενεργειακό τζάκι. Οι εργασίες αναβάθμισης του συστήματός θέρμανσης φέρουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, βεβαιώσεις και CE. Τέλος μπορεί να γίνει εγκατάσταση ή αντικατάσταση παλιών κλιματιστικών.

Ζεστό νερό χρήσης.

Αναλαμβάνουμε τις εργασίες εγκατάστασης ηλιακού συλλέκτη για την παραγωγή ζεστού νερού. Επίσης μπορεί να επιδοτηθεί και η εγκατάσταση συστηματος boiler για ζεστό νερό αλλά και υποβοήθηση στο σύστημα θέρμανσης του σπιτιού. Οι εγκαταστάσεις πάντα είναι σύμφωνες με την ισχύουσα νομοθεσία.

Θερμομόνωση.

Η θερμομόνωση μπορεί να γίνει εκ των υστέρων στο σπίτι. Στην Greenbuilding επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά για κάθε σύστημα θερμομόνωσης. Πετροβάμβακας, εξιλασμένη και διογκωμένη πολυστερίνη μαζί με τα κατάλληλα υλικά προστασίας και τελικής επιφάνειας απαρτίζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης.

Εξοικονομώ-Αυτονομώ & Smart home

Τα προϊόντα για το  smart home είναι πλέον διαθέσιμα. Έχει έρθει η ώρα με την Greenbuilding να κάνετε τις συσκευές και τα συστήματα του σπιτιού σας προσβάσιμα από το διαδίκτυο. Φώτα, κάμερες, συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, συστήματα ασφαλείας μπορούν τώρα να ελέγχονται απομακρυσμένα.

Έξυπνο σπίτι smart home: Πόσες φορές έχετε ακούσει τον όρο « έξυπνο σπίτι » και αναρωτιέστε τι δυνατότητες μας προσφέρει ένα έξυπνο σπίτι;

Μέσω της τεχνολογίας μπορούμε με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο ή με το αντίστοιχο πρόγραμμα στο κινητό ή τον υπολογιστή μας να έχουμε τον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών μας.

Με άλλα λόγια, μπορούμε όταν βρισκόμαστε μακριά από το σπίτι μας να ενεργοποιήσουμε το συναγερμό, να ρυθμίσουμε το αυτόματο πότισμα του κήπου, να ανάψουμε τα φώτα στο σαλόνι και τόσα άλλα. Με ποιο τρόπο γίνονται όμως όλα αυτά;

Με την εγκατάσταση ενός συστήματος αυτοματισμού και με κάποια τροποποίηση στη συμβατική ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού μας μπορούμε να απολαμβάνουμε την άνεση και τη λειτουργικότητά του όπου και αν βρισκόμαστε. Έχουμε τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε λεπτομερώς τη θερμοκρασία του χώρου μας ανάλογα με την ώρα, την ημέρα ή την εποχή επιλέγοντας να ανάψουμε τα καλοριφέρ ή το air condition αντίστοιχα και όλα αυτά καθώς επιστρέφουμε στο σπίτι από τη δουλειά μας. Μπορούμε επίσης να αυξομειώνουμε την ένταση στα φώτα, να ανάβουμε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο,  και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα αναμένεται και ο τελικός οδηγός θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ με το σχεδιασμό του ΥΠΕΝ.

Δείτε Τώρα τις Υπηρεσίες μας

Καλέστε μας σήμερα! στο 210-6209258