Κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι-κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος

Κατανάλωση ρεύματος από τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού– Οδηγός για να γνωρίζετε τι ρεύμα καταναλώνετε ανά ώρα λειτουργίας της συσκευής. Η κατανάλωση ρεύματος είναι κάτι που μας απασχολεί όλους μας. Πόσο ρεύμα καταναλώνουμε; Είναι κάτι που καλύτερα είναι να το γνωρίζουμε πριν μας έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ ή κάποιου άλλου εναλλακτικού παρόχου.

κατανάλωση ρεύματος Greenbuilding

Κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι-κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος: Δίνουμε παρακάτω κάποια ενδεικτικά στοιχεία για την κατανάλωση ενέργειας στις βασικές συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι. Η πραγματική κατανάλωση όμως ενδέχεται να διαφέρει μιας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η παλαιότητα, η ποιότητα κατασκευής, ο τρόπος εγκατάστασης, η συντήρηση του εξοπλισμού κ.α.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μειώσετε την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος αρκεί πρώτα να γνωρίζετε τι καταναλώνετε. Έτσι λοιπόν παραθέτουμε την κατανάλωση ρεύματος από τα πιο συνηθισμένα σκεύη, οικιακές συσκευές, κλιματιστικά και ατομικά συστήματα θέρμανσης. Θα ξεκινήσουμε με την κατανάλωση στα κλιματιστικά, συνέχεια με την κατανάλωση ρεύματος για θέρμανση και τέλος την κατανάλωση των ηλεκτρικών συσκευών.

Αν γνωρίζετε την πραγματική κατανάλωση τότε μπορείτε να κάνετε και εξοικονόμηση ενέργειας. Βρείτε που καταναλώνετε παραπάνω ηλεκτρικό ρεύμα και κάντε κάτι για αυτό.

Καταρτίσαμε λοιπόν την λίστα με τις καταναλώσεις των διάφορων συσκευών η οποία είναι στην διάθεση σας.

Μάθετε για το νέο Εξοικονομώ-Αυτονομώ

Εξοικονομώ Αυτονομώ

 

 

 

 

είδη κουφωμάτωνΕξοικονομήστε ενέργεια και Επιδοτηθείτε έως και 70%.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΔΕΗ

Επιδοτηθείτε έως για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον με  όφελος έως 70%

Ενημερωθείτε τώρα

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.