Ενεργειακό πιστοποιητικό κόστος για μελέτη και έκδοση ΠΕΑ.

Υπολογίστε άμεσα το κόστος του έκδοσης του ενεργειακού πιστοποιητικού.

ενεργειακό πιστοποιητικό κόστος

Video

Greenbuilding

Ενεργειακό πιστοποιητικό κόστος. Αν πρέπει να βγάλετε ενεργειακό πιστοποιητικό για μίσθωση, πώληση ή Εξοικονομώ κατ Οίκον σίγουρα θα θέλετε να γνωρίζετε πόσο θα σας κοστίσει;

Πριν από δέκα περίπου χρόνια έγινε υποχρεωτική η εκδοσή του ενεργειακού πιστοποιητικού, στην αρχή για πώληση και μετά για ενοικίαση στα ακίνητα. Το κόστος για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού ήταν προκαθορισμένο με ΦΕΚ και ανέρχονταν στα 2€/τ.μ. για διαμερίσματα και 2.5€/τ.μ. για επαγγελματικούς χώρους πλέον ΦΠΑ. Το κόστος αφορά την εκδοσή του ενεργειακού πιστοποιητικού και μόνο

Από τότε οι τιμές έχουν αλλάξει, έχουν απελευθερωθεί και κάθε τεχνικό γραφείο έχει τον δικό του τρόπο που κοστολογεί τις υπηρεσίες. Εμείς στην Greenbuilding έχουμε φτιάξει ένα εργαλείο για τον υπολογισμό του κόστους έκδοσης του ενεργειακού πιστοποιητικού.

Ενεργειακό πιστοποιητικό τιμή.

Ενεργειακό πιστοποιητικό κόστος έκδοσης.

  • Επιλέξτε την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής από όλους τους Δήμους της Αττικής.
  • Θα σας ζητηθεί να επιλέξτε αν το ενεργειακό πιστοποιητικό θα χρησιμοποιηθεί σε ενοικίαση, πώληση ή στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον.
  • Θα πρέπει να επιλέξτε αν πρόκειται για κατοικία ή επαγγελματικό χώρο και να καθορίστε το είδος του χώρου.
  • Επιλέξτε αν διάθετε Κάτοψη και Οικοδομική Άδεια.
  • Έχετε εκδώσει το απαραίτητο παράβολο;
  • Πληκτρολογήστε τα τ.μ. του χώρου και τέλος συμπληρώστε email και κινητό τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας.
  • Πατήστε Υπολογισμός και το Πρόγραμμα θα βγάλει το κόστος για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το κόστος για την έκδοση του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης επικοινωνήστε μαζί μας στο. Αν έχετε ερωτήσεις παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα.

Το κόστος για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού είναι άμεσα συνδεδεμένο με την χρήση του ακινήτου, την επιφάνεια αλλά και την πληρότητα των δικαιολογητικών. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Αν παραδείγματος χάρη το ενεργειακό πιστοποιητικό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για το Εξοικονομώ κατ Οίκον το κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Όμως όπως και να είναι το κόστος για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι σχετικά χαμηλό με μέση τιμή τα 100-150€. Αυτό που είναι σημαντικό όμως είναι να γίνει μια σωστή μελέτη έτσι ώστε να είσαστε κατοχυρωμένοι για οποιαδήποτε χρήση απαιτηθεί.

Αφήστε τα στοιχεία σας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.