Μελέτη φυσικού αερίου για μια σωστή εγκατάσταση με απόδοση

Είμαστε η Τεχνική Εταιρεία Greenbuilding

Η ομάδα μας καταρτισμένη πλήρως με Μηχανολόγους Μηχανικούς και  Σχεδιαστές αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου. Μελέτη αερίου για κατοικίες, ξενοδοχεία, γραφεία, νοσοκομεία και  βιομηχανίες.

Μελέτη φυσικού αερίου

Μελέτη φυσικού αερίου: Είναι πολύ σημαντική μια σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη για την μετέπειτα κατασκευή. Μεγάλη σημασία στη μελέτη έχει να αξιολογηθούν οι ανάγκες και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της κάθε εφαρμογής.

Η σωστή και εμπεριστατωμένη μελέτη είναι απαραίτητη, για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος φυσικού αεριού που πρόκειται να εγκαταστήσετε στην κατοικία ή στον επαγγελματικό χώρο.

Ανάγκη για φυσικό αέριο

Είναι πάρα πολύ σημαντικό από την αρχή να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας για την χρήση του φυσικού αερίου.

  • Πρόκειται για νέα η υπάρχουσα κατασκευή;
  • Η μελέτη αφορά κατοικία ή επαγγελματικό χώρο;
  • Θέλετε το φυσικό αέριο για θέρμανση για ζεστό νερό χρήσης ή και για τα δυο;
  • Πρόκειται να θερμάνετε τον χώρο με σύστημα κεντρικής θέρμανσης ή με ατομικούς λέβητες φυσικού αερίου;
  • Χρειάζεστε βιομηχανική θέρμανση ή ψύξη;
  • Υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου κοντά;

Μελέτη για φυσικό αέριο για βιομηχανία

Μελέτη και επιλογή εξοπλισμού.

Η μελέτη βασίζεται στην νομοθεσία και τους κανονισμούς του φυσικού αερίου. Ο κανονισμός καλύπτει τον άρτιο σχεδιασμό της εγκατάστασης φυσικού αερίου, την σωστή και ασφαλή κατασκευή, δοκιμή, θέση σε λειτουργία αλλά και την συντήρηση. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστά η μελέτη του αερίου έτσι ώστε μετά να γίνει η επιλογή του εξοπλισμού.

Οι μελετητές μας θα προτείνουν την βέλτιστη συσκευή φυσικού αερίου λαμβάνοντας όλους τους παράγοντες. Δηλαδή καταλληλότητα του χώρου εγκατάστασης, που επιτρέπεται και που απαγορεύεται η εγκατάσταση φυσικού αερίου, τροφοδοσία αέρα, ανοίγματα αερισμού, αποστάσεις εξοπλισμού από φέροντα στοιχεία και πολλά άλλα.

Στοιχεία μελέτης φυσικού αερίου.

Η μελέτη περιλαμβάνει όλα τα τεχνικά τεχνικά στοιχεία, τεχνική περιγραφή (στοιχεία αιτήσεως και αιτούντος, χρήση κτιρίου, συσκευές φυσικού αερίου, αερισμός χωρών εγκατάστασης συσκευών φυσικού αερίου, απαγωγή καπναερίων, υλικό και τρόπος κατασκευής εσωτερικής εγκατάστασης, όδευση σωληνώσεων και δικτύου, στοιχεία ασφαλείας δικτύου) υπολογισμοί σωληνώσεων δικτύου, προσδιορισμός διαμέτρου εξαρτημάτων, κατόψεις και αξονομετρικά σχέδια.

Η μελέτη συντάσσεται από αδειούχους Διπλωματούχους Μηχανικούς που έχουν τα τυπικά προσόντα και την δυνατότητα υπογραφής. Η μελέτη συντάσσεται και κατατίθεται στην ΕΔΑ για την Αττική προκειμένου να εγκριθεί και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Η μελέτη του φυσικού αερίου αφορά μόνο το δίκτυο φυσικού αερίου. Σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά την μελέτη θέρμανσης της κατοικίας και ούτε συμπεριλαμβάνεται στην εκδοσή άδειας μικρής κλίμακας για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου.

Σχεδιασμός συστήματος θέρμανσης και φυσικού αερίου

Πολλές φορές τα παλιά κτίρια χρειάζονται ανακαίνιση καθώς συχνά εμφανίζουν προβλήματα που μπορεί να γινουν έως και επικίνδυνα για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα χρειαστεί να σχεδιάσουμε ξανά την εγκατάσταση θέρμανσης και αερίου.

Ένα σύστημα κεντρικής θέρμανσης με αέριο αποτελείται από τον λέβητα, τα καλοριφέρ ή fancoil ίσως και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η μελέτη για μια εγκατάσταση αερίου είναι μια αρκετά σύνθετη διαδικασία. Θα πρέπει να είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να είναι ενεργειακά αποδοτική και λειτουργική.

Εμείς στην Greenbuilding εκτός  εκτός από τα  εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία θα μελετήσουμε και θα εγκαταστήσουμε για εσάς το νέο σας σύστημα θέρμανσης με αέριο.

Δείτε Κάποια από τα Έργα μας

μελέτη φυσικού αερίου για εγκατάσταση σε βιομηχανία
Μελέτη για Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε λεβητοστάσιο
αέριο μελέτη για εγκατάσταση
meleti fysikou aeriou
Μελέτη φυσικού αερίου για βιομηχανία
meleti gia diktio solinoseon fysikou aeriou

Αναλαμβάνουμε την Μελέτη αερίου για το σπίτι ή την Επιχείρηση σας

Αφήστε τα στοιχεία σας ή περάστε από το γραφείο μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.