Υπηρεσίες

Η Greenbuilding είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες κατασκευής και ανακαίνισης.

Είμαστε ο έμπιστος τεχνικός συνεργάτης περισσότερων από 2,000 πελατών σε όλη την Ελλάδα, με πελάτες μας νοικοκυριά και εταιρείες.

Βρείτε την υπηρεσία που ταιριάζει σε εσάς

Στοχεύουμε στην καλή κατασκευή που ικανοποιεί τους πελάτες μας, αυξάνει τα έσοδα μειώνοντας ταυτόχρονα κόστη και λειτουργικές δαπάνες και περιορίζει τους κίνδυνους (πρόστιμα για αυθαίρετες κατασκευές, ρωγμές, υγρασίες, κακοτεχνίες).

Κάνουμε προτάσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία, υψηλή ποιότητα στη κατασκευή. Με κορυφαίες τεχνολογικές δυνατότητες και πειθαρχημένη διαχείριση σε όλες τις φάσεις της διαχείρισης του έργου διασφαλίζουμε την ποιότητα της κατασκευής.

Θέλετε λοιπόν να βγείτε κερδισμένοι στην κατασκευή στην ανακαίνιση. Θέλετε η περιούσια σας να είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη. Ανακαλύψτε ποια από τις επιλεγμένες υπηρεσίες μας ταιριάζει σε εσάς.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας συνάπτοντας συνεργασίες με εταιρείες που παρέχουν νέα και καινοτόμα προϊόντα σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής και εξοικονόμησης ενέργειας

Άδειες για την κατασκευή, ανακαίνιση και λειτουργία του ακινήτου.

Οικοδομική άδεια ή άδεια δόμησης. Κάντε με εμάς το πρώτο βήμα για την κατασκευή του σπιτιού σας. Βγάλτε την οικονομική άδεια που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες μελέτες αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογικά και μελέτη ΚΕΝΑΚ.

Άδεια μικρής κλίμακας για ανακαινίσεις και εργασίες που αφορούν την συντήρηση ή την επισκευή του ακινήτου σας.

Άδεια λειτουργίας για επαγγελματικούς χώρους, εργαστήρια, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ.

Μάθετε Περισσότερα

Greenbuilding Υπηρεσίες Μηχανικού

Ανακαίνιση σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Η Greenbuilding φροντίζει για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Από αποκατάσταση υγρασιών σε υπόγεια δώματα και τοίχους, μέχρι την μελέτη, τον σχεδιασμό ή την επέκταση της κατοικίας

Τα συνεργεία μας με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και επιλεγμένους τεχνικούς εργάζονται σε σπίτια, διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα, δίνοντας ζωή και φως σε όλες τις κατασκευές μας. Στοχεύουμε πάντα στην σύγχρονη κατασκευή, κρατώντας τον χαρακτήρα του χώρου με σκοπό να τον μετατρέψουμε σε ένα μοντέρνο χώρο διαβίωσης.

Ξεκινήστε Τώρα

Επιδοτούμενα Προγράμματα – Εξοικονομώ κατ οίκον

Εξοικονομήστε έως και 70% για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας μέσω του προγράμματος εξοικονόμηση κατ οίκον. Από το πρόγραμμα επιδοτούνται διαμερίσματα, πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες.

Η Greenbuilding αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία ένταξής σας στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄οίκον και μπορεί να εξετάσει ξεχωριστά την περίπτωσή σας και να απαντήσει στις απορίες σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης εγκαταστάσεις φυσικού αερίου με επιδοτότηση καθώς και κατασκευές και κτιριακές εγκαταστάσεις προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Μάθετε Περισσότερα

Χαρούμενοι Πελάτες από την Greenbuilding Κατασκευές
Kατασκευές

Στην Greenbuilding σας καθοδηγούμε από την διαδικασία σχεδιασμού στην υλοποίηση και κατασκευή του ακινήτου. Δουλεύουμε με κορυφαίες αρχιτεκτονικές πρακτικές, δίνοντας έμφαση στην επιλογή και χρήση των υλικών, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για την κατασκευή και συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μάθετε Περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας

Μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια στο διαμέρισμα σας την πολυκατοικία ή την μονοκατοικίας. Μπορείτε και εσείς να έχετε ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι μέσω των εξειδικευμένων και ευέλικτων λύσεων που η Greenbuilding σας προσφέρει.

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε στην πράξη να κάνετε εξοικονόμηση ενέργειας αλλά οικονομία στους λογαριασμούς; Στην Greenbuilding σας δίνουμε αυτή την ευκαιρία.

Ξεκινήστε Τώρα

Πιστοποιητικά

Με την σφραγίδα αρχιτέκτονα, μηχανικού ή εξειδικευμένου σχεδιαστή της Greenbuilding έχετε όλα τα πιστοποιητικά που χρειάζεστε. Στην Greenbuilding θα βρείτε μια πλήρης σειρά από πιστοποιητικά που αφορούν την οικοδομή, την κατασκευή και την ανακαίνιση

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην υπηρεσία μας για τα ενεργειακό πιστοποιητικό, βεβαίωση μηχανικού – τακτοποίηση αυθαιρέτου, τοπογραφικό, βεβαίωση – πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου.

Μάθετε Περισσότερα

Eίμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Έχουμε την εμπειρία της κατασκευής, μπορούμε να εντοπίσουμε την καλύτερη λύση για το δικό σας έργο. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις στην κατασκευή την ανακαίνιση ή την διαχείριση και διασφάλιση της ακίνητης περιούσιας σας.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για μια συνάντηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Ο τεχνικός συνεργάτης σας στην εξοικονόμηση ενέργειας Greenbuilding