Έκδοση Οικοδομικής Άδειας

Καλύτερα με την Greenbuilding

… και ένα καλύτερο σύστημα έκδοσης της οικοδομικής άδειας

Για τις οικογένειες

… καινοτομία και βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης της Άδειας, με ποιότητα και αξιοπιστία

Για τους επαγγελματίες

… που αγωνίζονται να βελτιώσουν την επιχείρησή τους

Για τις εταιρείες

… που θέλουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη

Οικοδομική άδεια, Σοβαρά και Αξιόπιστα

Οικοδομική άδεια, μπετά, κατασκευές, συνεργεία…

Καλά όλα αυτά αλλά εσείς πώς πραγματικά έχετε φανταστεί το δικό σας σπίτι; την επιχείρηση σας; Πώς θα θέλατε να είναι το σπίτι που ονειρεύεστε να μένετε;

Εξειδίκευση

Η Grreenbuilding και η ομάδα των Μηχανικών μας εργάζονται πάνω σε σύνθετες μελέτες και κατασκευές με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Η Grreenbuilding μπορεί να σας βοηθήσει με:

 • Επιλογή και ανάλυση του χώρου, οικοπέδου
 • Ανάπτυξη σχεδίων και προδιαγραφών για την προμελέτη του έργου
 • Αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση
 • Λεπτομερή σχέδια προδιαγραφές και σύνταξη σύμβασης
 • Λεπτομέρειες, φωτιστικά και όλες τις επιλογές επίπλων και τον προγραμματισμό
 • Διαχείριση συμβάσεων
 • Ανάλυση κόστους
 • Διαπραγματεύσεις για έγκριση απο την Πολεοδομία, e-άδεια

Ο ρόλος μας είναι να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι  “Η κατασκευή είναι ένα ταξίδι δημιουργίας – Είναι σημαντικό να το καταφέρουμε σωστά μαζί.”

 • Ελάτε σε εμάς να σας ακούσουμε, να μιλήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι των ονείρων σας φτιαγμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες.
 • Αναλαμβάνουμε τον πλήρη φάκελο για την οικοδομική άδεια του ακινήτου σας, την αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη, την εκπόνηση στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και σχεδίων.
 • Το γραφείο μας ολοκληρώνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία το σχεδιασμό και την κατασκευή της οικοδομής σας εξασφαλίζοντας την τεχνική και κατασκευαστική αρτιότητα του κτηρίου.
 • Απευθυνθείτε σε εμάς για την κατασκευή του σπιτιού σας και ξενοιάστε μια για πάντα γιατί η Greenbuilding είναι ο τεχνικός σας σύμβουλος!
 • Στην Greenbuilding εργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας ακολουθώντας όλα τα διεθνή και Ελληνικά πρότυπα. Στόχος μας είναι η οικοδομική άδεια που θα εκδώσουμε να οδηγεί σε μια καλή, σύγχρονη και ενεργειακή κατασκευή.

 

Η Greenbuilding είναι μια τεχνική εταιρεία μηχανικών με γνώση της αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης, Έχουμε εξειδικευτεί σε μελέτες και κατασκευές κτιριακών, βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα και στην Νότια Ελλάδα.

Η Greenbuilding απασχολεί μια μικρή ομάδα Αρχιτεκτόνων, Μηχανικών και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και συνεργάζεται με αξιόπιστους επαγγελματίες, οι οποίοι επιλέγονται ανάλογα με την καταλληλότητά και την εμπειρία τους για κάθε νέο έργο.

Είμαστε περήφανοι για τις εξατομικευμένης υπηρεσίες της που προσφέρουμε στους πελάτες μας, από την επιλογή του χώρου, την αρχική ενημέρωση σχεδιασμό, μέχρι την κατασκευή, management και ολοκλήρωση του έργου.

Τι λένε οι Πελάτες μας για Εμάς

Μια αξιόλογη τεχνική εταιρεία με νέους ανθρώπους και όρεξη για δουλειά. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν  όπως ακριβώς το ήθελα. Μπράβο και πάλι.

Δανιηλίδης Σταμάτης

Ανακαινίσεις είχαμε κάνει και άλλες και στην Αθήνα και στην επαρχία. Με την Greenbuilding μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και πλέον χρησιμοποιούμε το γραφείο αυτό για όλες τις υποθέσεις μας.

Μαριτίνα Καβαλιεράτου

Προσωπικά, δε με ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το πόσο λειτουργική και αξιόπιστη είναι η κάθε διαδικασία.
Με το συγκεκριμένο γραφείο, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τόσο στην κατανόηση των θεμάτων που είχα , όσο και στην άμεση και αποτελεσματική επίλυσή τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ...οικογενειακώς.

Αθανασίου Στέφανος - Παντουβάκη Ανδριάνα

Οικοδομική Άδεια

Αφήστε τα στοιχεία σας

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Σχετικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες της Greenbuilding που σχετίζονται με την έκδοση Οικοδομικής Αδείας

Μηχανολογικές Μελέτες

Μηχανολογικές Μελέτες σε επαγγελματικούς χώρους, Πολυκατοικίες και νέες Κατασκευές

Η ομάδα Μηχανολόγων Μηχανικών μηχανικών της Greenbuildingσας παρέχει υπηρεσίες παροχής συμβουλών μηχανολογικού σχεδιασμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπηρεσίες Project Management και Επίβλεψη κατασκευών

Project Management και Επίβλεψη κατασκευών.Επίβλεψη κατασκευών από την Greenbuilding.

Σας καθοδηγούμε αναλαμβάνοντας το Project Management του εργου σας. Με την Greenbuilding θα ολοκληρώσετε το έργο σας έγκαιρα, εντός του προϋπολογισμού και με όλους τους κανονισμούς και πρότυπα ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ