Η Εταιρία μας

Στην Greenbuilding εργαζόμαστε ακούραστα για να παρέχουμε στο ευρύ κοινό νέες υπηρεσίες σύγχρονης κατασκευής, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες, με λύσεις που είναι απλές, δημιουργικές και υπεύθυνες.

Η Greenbuilding είναι μια πρωτοπόρος, δυναμική τεχνική εταιρεία με μακρόχρονη παράδοση σε καινοτόμες τεχνολογίες και σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Δηλαδή σε εσάς.

Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς

Η αποστολή της τεχνικής εταιρείας μας είναι να σας εξυπηρετήσει με το πλέον αξιόπιστο τρόπο παρέχοντας υπεύθυνα τεχνικές υπηρεσίες που επιτρέπουν την διασφάλιση και καλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας.

Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι η μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων, εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες, η τεχνική κάλυψη και εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Έχουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές, βοηθώντας τους πελάτες μας να ζουν ή να εργάζονται σε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο.

Είμαστε ο τεχνικός συνεργάτης σας

Η τεχνική εταιρεία που θα δώσει την λύση

  • Σας βοηθάμε με σύγχρονες υπηρεσίες, δημιουργώντας την υποδομή και τις συνθήκες που χρειάζονται για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας.
  • Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες και τεχνικούς έτσι ώστε να δίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατασκευή.
  • Κατασκευάζουμε και ανακαινίζουμε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.
  • Πάνω από 2,000 ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν την τεχνική εταιρεία Greenbuilding για να κατασκευάσουν, να ανακαινίσουν και να δοκιμάσουν νέες τεχνολογίες στο σπίτι τους.
  • Είμαστε δίπλα σας στον σχεδιασμό, την έκδοση της οικοδομικής άδειας, την κατασκευή, την επισκευή ή την ανακαίνιση, την νομική κάλυψη αλλά και την έκδοση δικαιολογητικών-πιστοποιητικών που αφορούν το ακίνητο σας.
Σύγχρονη κατασκευή και ανακαίνιση

Είμαστε μια από τις πρώτες τεχνικές εταιρείες που ασχολήθηκαν στην κατασκευή με την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια. Οι μηχανικοί μας με μεγάλη πείρα στην μελέτη και την κατασκευή κτιριακών έργων, έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τους αρμόδιους φορείς στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε αναπτύσσοντας τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Στόχος της εταιρείας μας είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας του σύγχρονου ανθρώπου, για να ζούμε σε ένα κτίριο πιο πράσινο, πιο ευχάριστο, με χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους για το περιβάλλον.

Προστασία των πελατών μας

Διασφαλίζουμε την περιούσια σας με τη σωστή ενημέρωση, νομική κάλυψη, κατασκευή ή ανακαίνιση που αποτελούν και τα βασικά στοιχεία της αποστολής μας.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να αυξήσουμε την ευκολία για τους πελάτες μας, χωρίς όμως να θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Η ασφάλεια των της περιούσιας σας, των προσωπικών σας δεδομένων και της ιδιωτικής σας ζωής αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για εμάς.

Έχουμε αυστηρές πολιτικές σε θέματα εμπιστευτικότητας και προστασίας δεδομένων. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν αξία, εκσυγχρονίζουν και δίνουν ασφάλεια στην ιδιοκτησία –περιουσία.

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

greenbuilding-i-etairia-mas

Δείτε τις αξιολογήσεις των Πελατών μας

Μια αξιόλογη τεχνική εταιρεία με νέους ανθρώπους και όρεξη για δουλειά. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν  όπως ακριβώς το ήθελα. Μπράβο και πάλι.

Δανιηλίδης Σταμάτης

Πολύ καλή συνεργασία στην ανακίνηση του σπιτιού μου. Χρησιμοποίησα το γραφείο και στην τακτοποίηση αυθαίρετου και άδεια μικρής κλίμακας που χρειάστηκα. Καλοί σε ότι τους χρειάστηκα.

Nikos Stamatopoylos

Εξαιρετικοί στη δουλειά τους.. ανέλαβαν την ανακαίνιση του σπιτιού μου και πήγαν όλα τέλεια.. τους συνιστώ ανεπιφύλακτα..

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΡΕΖΑΣ