Νέα και εξελίξεις για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον 2019.

εξοικονομώ κατ οίκον 2019 τελευταία νέα

Video

Greenbuilding

Τηλέφωνα helpdesk

Σε ότι αφορά την πορεία της αίτησης και άλλα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στο κεντρικό help-desk του Προγράμματος.  Το τηλέφωνο και το email είναι το 210-3000877 και infoekoii@etean.com.gr αντίστοιχα.

Διαδικασία Δανειοδότησης

Από τα τέλη Οκτωβρίου έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τον τραπεζικό δανεισμό. Έτσι όσοι δικαιούχοι έχουν επιλέξει πως θα καλύψουν την Ίδια Συμμετοχή τους με τραπεζικό δανεισμό θα πρέπει να πράξουν ανάλογα.
Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να ελέγχουν την καταληκτική ημερομηνία που αφορά τις προθεσμίες του προγράμματος.
Γραφικά Χρονική προτεραιότητας

Xρονική προτεραιότητα

Τέθηκε ερώτημα από τον Βουλευτή Νέας δημοκρατίας κο Γιόγιακα για τροποποίηση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων στο Β ́ κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II» και απαλλαγή από το κριτήριο της χρονικής προτεραιότητας.
Η ερώτηση του βουλευτή πρότεινε και εναλλακτικές μέθοδους αξιολόγησης.
Το Υπουργείο απάντησε πως Η εισαγωγή νέων κριτηρίων συγκριτικής αξιολόγησης για την υπαγωγή των αιτήσεων θα προκαλούσε σημαντική καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγράμματος, μεταθέτοντας την ημερομηνία προκήρυξης της δράσης στο 2020 και την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης υπαγωγής των αιτήσεων στο τέλος του 2020, προκαλώντας αναστάτωση στον προγραμματισμό των ωφελούμενων.

Θα υπάρξει Εξοικονομώ κατ οίκον 3;

Στην ερώτηση αυτή η απάντηση του Υπουργού κου Χατζηδάκη είναι πως θα υπάρξει Εξοικονομώ κατ οίκον φάση 3. Τα ποσά που διατεθούν θα προκύψουν ύστερα από απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων και διευθύνσεων.
Για θέματα που αφορούν το Εξοικονομώ κατ οίκον δείτε την σχετική ενότητα του site μας.

Κλείστε το ραντεβού σας

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.