Ανασχεδιασμός ιστοσελίδας Greenbuilding

Νέα και Άρθρα για την Ενέργεια

Greenbuilding

Ξεκινήσαμε τη νέα μας ιστοσελίδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας παρουσιάσουμε τη νέα διαδικτυακή μας εμφάνιση.  Ο ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας μας  συμπίπτει με τον διευρυνόμενο ρόλο μας ως ηγέτης σε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και υπηρεσιών μηχανικού και κατασκευών.

Η νέα μας ιστοσελίδα παρέχει ένα σαφές μήνυμα για το ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.  Η ιστοσελίδα διαθέτει έναν καθαρό σχεδιασμό και φιλικό σύστημα πλοήγησης σε όλο το site για να βρίσκετε ευκολότερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες λύσεις που αφορούν την κατασκευή και την ενέργεια. Μπορείτε να αγοράστε προϊόντα και εξοπλισμό για την κατασκευή ή την ανακαίνιση τους σπιτιού σας. Με τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Όλα τα προϊόντα και οι Υπηρεσίες μας φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Μπορείτε ακόμα να μπαίνετε μέσα στο site μας και να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν τις κατασκευές, τις ανακαινίσεις και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Παρουσίαση των Υπηρεσιών μας

Έχουμε εισαγάγει στην ιστοσελίδα μας την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ο νέος μας σχεδιασμός παρουσιάζει , διαμορφώνει και  εγγυάται την ανώτερη ποιότητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Νέος σχεδιασμός και design της ιστοσελίδας Greenbuilding

Παρουσίαση των Προϊόντων μας

Στην ενότητα Προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα υλικά κατασκευών, συστημάτων θέρμανσης, θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας

Ανανέωση της παρουσίασης του blog

Μπορείτε να έχετε άμεσα ενημέρωση από την ενότητα του blog και πρόσβαση σε άρθρα και θέματα της επικαιρότητας.

 

Εγγραφή στο blog μας

Το δημοφιλές μας blog έχει λάβει προσεκτικό ανασχεδιασμό που σας επιτρέπει να εγγραφείτε για εβδομαδιαίες ενημερώσεις.

Κοιτώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε τακτικά μέσω του site μας και να παρέχουμε άρθρα και νέα. Σχεδιάζουμε επίσης να συνεχίσουμε να προσθέτουμε όλο και περισσότερες  πληροφορίες που χρειάζεστε για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.