Παράταση εξοικονομώ: Παρατείνεται η έναρξη του Προγράμματος

παράταση εξοικονομώ

Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οίκον Νέα

Greenbuilding

Παράταση εξοικονομώ: Το Προγράμματα εξοικονομώ κατ οίκον πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μετά από την σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή και είσοδο στο εξοικονομώ.

Το Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ οίκον II γνώρισε τεράστια επιτυχία και κάλυψε τις ανάγκες για ενεργειακή αναβάθμιση σε πολλά Ελληνικά νοικοκυριά. Είχε ανακοινωθεί πως το πρόγραμμα θα ξεκινούσε και πάλι με ένα δεύτερο κύκλο στις 15 Ιουλίου. Το πρόγραμμα η πλατφόρμα θα άνοιγαν σταδιακά για τις διάφορες περιοχές τις χώρας. Για την Αττική το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον 2019 θα δεχόταν αιτήσεις από τις 22 Ιουλίου.

Μέτα όμως το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού το Υπουργείο ανακοίνωσε πως παρατείνεται η έναρξη του Προγράμματος. Συγκεκριμένα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε πως μετατίθεται η έναρξη για τις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά μπορεί να ξεκινήσει να γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τον Β’ κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄ οίκον ΙΙ».

Τι επόμενες μέρες θα γίνει και η τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος και θα δοθούν οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης υποβολής των αιτήσεων ανά Περιφέρεια.

Παράταση της έναρξης για το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Παρατείνεται η έναρξη του εξοικονομώ στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Δελτίο Τύπου ΥΠΕΝ για την παράταση έναρξης του εξοικονομώ

Παραθέτουμε την ανακοίνωση τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  σχετικά με την παράταση της έναρξης του εξοικονομώ κατ οίκον.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μετάθεση ημερομηνίας έναρξης της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων
του β’ κύκλου του “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ”

Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνεται η μετάθεση για τις 16 Σεπτεμβρίου 2019 της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τον Β’ κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄οίκον ΙΙ».

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει σχετική τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος και θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ανά ομάδα Περιφερειών.

Θέλετε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα;

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.