Έκτακτες εργασίες συντήρησης Buildingert

Έκτακτες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής του Buildingert.

εργασίες συντήρησης Buildingert

Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ'οίκον Νέα

Greenbuilding

Εργασίες συντήρησης Buildingert

Εκτελούνται Εργασίες συντήρησης στο Buildingert. Πολλοί μηχανικοί αλλά και δικαιούχοι για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ Οίκον ανησυχούν μιας και το πρόγραμμα πρόκειται να ανοίξει για την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Η πλατφόρμα για τους ενεργειακούς επιθεωρητές είναι σε λειτουργία αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα για Καταχώριση νέων παραβόλων σε Οριστική υποβολή Ενεργ. Επιθεωρήσεων. Δηλαδή οι ενεργειακές επιθεωρήσεις μπορούν να ανεβάζονται μέχρι και πριν από την οριστική υποβολή.

Ας ελπίσουμε ότι οι Εργασίες συντήρησης Buildingert θα έχουν ολοκληρωθεί έγκαιρα έτσι ώστε να  εκδοθούν τα ενεργειακά πιστοποιητικα. Υπενθυμίζουμε πως η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού είναι υποχρεωτική για την ένταξη στο Εξοικονομώ II φάση Β.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Buildingcert.gr 

Όπως ανακοίνωθηκε απο την Γ.Γ.Π.Σ., απο την Παρασκευή 23/9 στις 16:00, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της οι οποίες ενδέχεται να διαρκέσουν μέχρι και τις 24:00 του Σαββάτου 24/9. Κατα συνέπεια ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες έως και καθολική μη διαθεσιμότητα σε κάποιες από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.
Ως εκ τούτου θα παρουσιάζονται κατα διαστήματα προβλήματα στον έλεγχο και την δέσμευση των ηλ. παραβόλων, και κατα συνέπεια στις παρακάτω διαδικασίες του buildingcert.gr:
Καταχώριση νέων παραβόλων σε Ενεργ. Επιθεωρήσεις ή Αναγγελίες Έναρξης Δραστηριότητας
Οριστική υποβολή Ενεργ. Επιθεωρήσεων
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε μία απο τις παραπάνω διαδικασίες, παρακαλούμε ξαναδοκιμάστε αργότερα.

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

Έκτακτες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γ.Γ.Π.Σ. την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης θα πραγματοποιήσει έκτακτες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 16:30 και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 24:00.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες έως και καθολική μη διαθεσιμότητα σε ορισμένες από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Εγγραφείτε στο Blog μας.

Ενημέρωση για Κατασκευή, Ανακαίνιση και Εξοικονόμηση Ενέργειας.